Datum/Tijd
Date(s) - 20 november
19:30 - 23:59

Locatie
Sjiwa Baarlo

CategorieΓ«n


ππ‹π€π‚πŠ & π–π‡πˆπ“π„ 𝐓𝐇𝐄 π‘π„π”ππˆπŽπ Iedereen in het zwart/wit, de eerste kennismaking met uitgaan, je eerste biertje of misschien wel je eerste zoen of je ware liefde gevonden? De Black & White feestjes waren legendarisch en dus is het tijd om het allemaal nog een keertje over te doen tijdens The Reunion op zaterdag 20 november 2021.
Speciaal voor deze avond hebben Sjiwa & VG Gen gebrek het duo 𝗣𝗔𝗭 π——π—˜ π——π—œπ—’π—¦ & 𝗗𝗔𝗑𝗑𝗬 π—ͺπ—”π—¦π—›π—œπ—‘π—šπ—§π—’π—‘ weten te strikken voor een speciale dj set met muziek van toen!
Ook 𝗗𝗝 π—Ÿπ—¨π—¨π—ž π—›π—’π—Ÿπ—§ die menig avond echt op de kop wist te zetten neemt weer plaats achter de draaitafels.
Inmiddels trekt DJ Styn het hele land door als π—›π—œπ—§π— π—”π—˜π—¦π—§π—₯𝗒 maar gelukkig is hij ook van de partij de 20ste!
Om de mensen van toen echt de kans te geven om een avondje uit te (her)beleven hebben we besloten om alleen toegang te verlenen aan 21+. Tickets zijn voor slechts €3,- in de verkoop in onze webshop. Met wie ga jij naar Black & White?